Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
Luxedoosmetkraag

Luxe doos met kraag

Voor een echte premium verpakking kies je een kraagdoos. Deze luxe bedrukte doos is voorzien van een hogere binnendoos waardoor je doos als ware een kraag aan de binnenzijde van de doos krijgt. Hierdoor valt de deksel op de doos of er net iets boven en niet erover heen. 

  • Voor een echte premium verpakking
  • in model doos/deksel en scharnierdoos verkrijgbaar
  • stevig en duurzaam in massief karton

VOORBEELDEN

Kraagdoos met los deksel voorzien van mat laminaat, spot UV, foliedruk en een lintje voorzien van een goudfoliedruk.
Kraagdoos met scharnierdeksel voorzien van een pms bedrukking en veredeld met een goudfolie.
Luxe kraagdoosje met een deksel die iets boven de doos op de kraag rust. Papier met een structuur die we hebben bedrukt en een goudfolie druk.

Door gebruik te maken van een kraagdoos van massief karton krijgt je product veel meer uitstraling. De deksel valt mooi op de doos of er net iets boven waardoor er een mooi symmetrisch geheel ontstaat. Door de bedrukking en de afwerking hierop af te stemmen krijg je de optimale premium verpakking. Het product kan door middel van een op maat gemaakt interieur van schuim of karton netjes vastgezet worden zodat een optimale presentatie gegarandeerd is.

Bedrukkingsmogelijkheden

Of je nu ingetogen luxe doos wilt of een doos waar de kleuren vanaf spatten, met behulp van alle technieken die we kunnen inzetten is bijna alles mogelijk. Full Color bedrukking, goudfolie, hoogglans effecten in de bedrukking, opdikkende inkten, geur inkten noem maar op.

Aantallen

Wij hanteren geen minimum aantallen maar in de praktijk blijkt dat het vanaf ongeveer 250 stuks interessant begint te worden, dat is echter wel helemaal afhankelijk van de toepassing. Een groot deel van onze orders zit tussen de 500 en 2500 doosjes. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Goedkoper alternatief

Een goedkoper alternatief voor de luxe kraagdoos is een kraagdoos gemaakt van golfkarton. Wil je meer informatie hierover klik dan op deze link.

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

Start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op