Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
BRIEVENBUSDOOSJESBEDRUKKEN

BRIEVENBUSDOOSJES BEDRUKKEN

Onderscheid jezelf met een bedrukte brievenbusdoos. 

  • Brievenbus geschikt
  • Ideaal voor campagnes en mailings
  • Gemakkelijk op te zetten
  • Handig plat geleverd

Tip! Wil je meteen de scherpste prijs? Wij bieden deze langsnaadverlijmde doosjes aan via onze webshop doosjesopmaat.nl, bedrukt in full color tot 250 stuks.
Klik hier om meer te ontdekken.

Mocht je grotere aantallen willen of een andere bedrukking. Vraag dan een offerte aan via ons formulier of neem contact met ons op.

Bedrukte brievenbusdoosjes ontwerpen

Ben je op zoek naar bedrukte brievenbusdoosjes voor het versturen van producten die door de brievenbus passen? Laat de doosjes bij Budgetdoosjes.nl bedrukken met je eigen ontwerp. Met brievenbusdoosjes bespaar je veel kosten ten opzichte van een pakketzending. Brievenbusdoosjes hebben we in verschillende maten. Laat ze bedrukken met je logo, huisstijl of foto en geef ze de juiste uitstraling. 

Afmetingen

We hebben bedrukte brievenbusdozen in onder andere A6, A5 en A4 formaat. Onderstaand een overzicht van de afmetingen die we hebben. Wil je een ander formaat, neem dan contact met ons op of gebruik het offerte formulier om direct een offerte aan te vragen. 

 

Artikel Lengte (mm) Breedte (mm) Hoogte (mm)
A6 150 107 27
A5 216 153 27
A4 320 227 27
17980 180 70 28
688 190 105 20
1369 215 215 20
16194 230 230 28
1193 140 140 25
1391 150 150 26
17988 370 180 27

 

De maximale afmeting van de bedrukte brievenbusdoosjes voor PostNL is 380 x 265 x 32 mm (buitenmaat) met een maximaal gewicht van 2 kg.
Indien er grotere batches verzonden moeten worden is er ook sprake van een minimum formaat dat de sorteermachine aankan. Dit formaat is 140 x 90mm. 

Fulfilment

Indien gewenst kunnen wij bij een Direct Mail actie ook het inpakken en verzenden regelen. Naast de dozen kunnen we ook het overige drukwerk regelen en nemen we graag de zorg uit handen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Interieur van de bedrukte brievenbusdoos

We kunnen een interieur op maat voor in de bedrukte brievenbusdoos bijleveren, zodat de producten netjes op hun plek blijven liggen en zo beter beschermd worden. Dit interieur kan zowel in karton als in schuim uitgevoerd worden. Lees meer over interieurs voor doosjes.

Wit of bruin golfkarton

Als basis voor de bedrukte brievenbusdoosjes gebruiken we wit of bruin golfkarton. Wil je een frisse bedrukking en bijvoorbeeld gebruik maken van foto’s, is het belangrijk een bepaalde PMS kleur te hebben of wil je gewoon een mooie witte doos, dan is de keuze voor een wit golfkarton logisch. 
Wil je een stoerder ontwerp en zoek je een doos met een industrieel karakter, dan kun je met bruin golfkarton veel kanten op. Hoewel kleuren op bruin golfkarton wat donkerder tonen kun je in het ontwerp echt wel met kleur werken. Door wit onder de kleuren te drukken tonen ze nog wat frisser. We adviseren je hier graag over zodat het ontwerp goed tot zijn recht komt.

Zeefdruk

Wil je écht een doos met karakter, met bruin karton en krachtige kleuren en dekkende wit? Dan biedt zeefdruk dé oplossing. Met zeefdruk drukken we dekkende inkten op het karton zodat ook op donkere kartonsoorten gedrukt kan worden. Het is dan ook mogelijk om op zwart papier te drukken of direct op bruin golfkarton.

Afwerking van de bedrukte brievenbusdoosjes

Door de dikte (ca 1,5mm) van het golfkarton ontstaat er spanning in het drukwerk bij het vouwen. Daardoor kan het oppervlak van het papier breken op de vouwlijnen wat zichtbaar wordt als een breuk in het drukwerk. Hoe donkerder de kleur, hoe beter het te zien is. 
Dit is te voorkomen door het brievenbusdoosje te lamineren. We lijmen dan een flinterdun laagje kunststof op het papier. Dit beschermt het drukwerk zodat de doos duurzamer wordt. Er is keuze uit diverse soorten laminaten waaronder glans, mat en soft touche. Zo krijg je een nog luxere uitstraling die past bij je product.

Bedrukte brievenbusdoosjes bestellen

Maak een mooi ontwerp en laat een oplage brievenbusdoosjes bij ons bedrukken. Twijfel je over het design? Wij denken graag met je mee! Je kunt bij ons direct een grotere oplage bestellen of een offerte opvragen. Ook voor andere vragen rondom het bestellen van brievenbusdoosjes kan je altijd contact met ons opnemen.

Voorbeelden

Golfkartonnen brievenbusdoosje met hoogglans laminaat.
Golfkartonnen brievenbusdoosje, full color drukwerk afgewerk met mat laminaat.
Golfkartonnen brievenbusdoosje, full color drukwerk afgewerk met mat laminaat.
Brievenbusdoos, pms bedrukt, mat laminaat, UV spotlak, kraft sleeve.
Golfkartonnen brievenbusdoosje, full color drukwerk afgewerk met mat laminaat.
Golfkartonnen brievenbusdoos voorzien van een full color bedrukking, binnen en buitenzijde.
Brievenbusdoosje gecacheerd met bruin papier voorzien van pms drukwerk.

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

Start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op