Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
KRAFTDOOSJES

KRAFT DOOSJES

Jouw producten verpakken in de mooiste kraft kartonnen doosjes? Bij Budgetdoosjes.nl vind je verschillende doosjes van kraft karton. Daarnaast is kraft karton duurzaam verpakkingsmateriaal;

  • Sterk
  • Mooi bedrukbaar in PMS, zwart of wit
  • Veelzijdig
  • Duurzaam

Voorbeelden

Doosje van kraftkarton voorzien van een zeefdruk bedrukking.
Bedrukte kraftkartonnen doos met deksel voorzien van een bedrukking.
Kraft hangdoosje voorzien van eurolock en pms bedrukkingen dekwit.
Kraft tasdoosje voorzien van en venster en Full color bedrukking en een dekwit.
Vouwkartonnen kraft doosje met deksel bedrukt met pms kleuren.
Langsnaadverlijmd kraftdoosje voorzien van pms bedrukking en goudfolie.
Vouwkartonnen kraft doosje met deksel bedrukt met 1 pms kleur.

WAT IS KRAFTKARTON?

Kraft karton heeft een hogere scheurweerstand dan standaard papier en is over het algemeen sterker. Deze sterkte heeft het papier te danken aan de lange vezels en de dichtheid van het papier. Doordat kraft karton erg zuiver is, blijft er alléén een vloeistof over die later gebruikt kan worden om nieuwe kraft doosjes te ontwikkelen. Dit maakt deze doosjes niet alleen sterk, maar ook erg milieuvriendelijk. Kraft bestaat uit 100% gerecycled karton.

Tip! Vraag een offerte aan via ons formulier of neem contact met ons op.

KRAFT KARTON BEDRUKKEN

Kraft karton is eenvoudig te bedrukken. Dit kan zowel offset, digitaal of zeefdruk.

Het drukken op kraft karton is anders dan dan op wit karton. De ondergrond is niet wit waardoor de inkten, die transparant zijn, donkerder tonen dan op wit. Om de kleuren toch helderder te maken kunnen we er een witte laag inkt onder drukken.

Wanneer we een kraft doosje digitaal bedrukken, maken we gebruik van de nieuwste drukpersen. Deze drukpersen kunnen dekwit drukken. Dit wit is vele malen dekkender dan de standaard offset wit, waardoor resultaten nóg mooier zijn.

Wil je jouw doosje bedrukken met meerdere kleuren? Houd er dan rekening mee dat een full color bedrukking meestal minder mooie resultaten oplevert dan een witte bedrukking. Als alternatief kunnen we het kraft karton wél drukken op wit karton. In dat geval zijn witte delen écht wit en kan er met full color afbeeldingen gewerkt worden.

In onderstaande afbeeldingen zie je het verschil tussen digitaal en offset.

Wit drukken op kraftkarton

Digitaal drukken op kraft karton

KRAFT DOOSJES OP MAAT

Bij Budgetdoosjes.nl maken we doosjes van kraft karton op maat. Of je nu graag een doosje met jouw bedrijfslogo wilt, een doosje met afwijkende afmetingen of andere wensen hebt: we denken graag met je mee. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten doosjes die we graag aanpassen aan jouw voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan:

Kraft karton simuleren met full color drukwerk

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Kunnen we jou helpen met het vinden van kraft doosjes op maat? Met meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van verpakkingen voorzien we je graag van advies en de juiste service. Via onze handige keuzehulp ontdek je alle mogelijkheden. Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

Start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op