Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op

Dat pakt lekker in

We leveren bedrukte doosjes voor kleine en middelgrote productie oplages. Denk aan bijvoorbeeld het verpakken van flesjes, potjes en tubes in een mooi doosje. Hierdoor is het product geschikt voor verkoop in de retail. 

 

Voorbeelden

Golfkartonnen doos verlijmd, full color, afgewerkt met een hoogglans laminaat.
Scharnierdoos voorzien van full color drukwerk, interieur van schuim.
Hangtag doosjes gemaakt van kraftkarton bedrukt met wit en oranje PMS.
Langsnaad verlijmd doosje, full color bedrukking, afgewerkt met hoogglans laminaat.
Massieve doos met klep en magneetsluiting, full color, interieur van schuim.
Golfkartonnen lade met sleeve van kraftkarton voorzien van pms drukwerk.

Levertijd

Bij productie werk is betrouwbaarheid van belang. Om de continuïteit te borgen werken we met scherpe levertijden. Soms moet het echter nog sneller. Als het moet in enkele dagen. Door het inzetten van de modernste technieken zoals digitaal drukken en laserstansen zijn we erg flexibel. Neem contact met ons op om te horen wat we voor jou hierin kunnen betekenen. 

Kwaliteitsborging

Voor terugkerende orders is het belangrijk dat de kwaliteit consistent is. Een drukproces kent toleranties waardoor het onmogelijk is om een kleur iedere keer exact te  herdrukken. Dit heeft onder andere te maken met de kleur van het karton en de samenstelling van de inkt, de gebruikte drukpers en zelfs het weer kan hier invloed op hebben. 
Om te bepalen welke afwijkingen acceptabel zijn kunnen we bijvoorbeeld een drieluik maken van kleuren zodat de lichtste en donkerste varianten zijn vastgelegd. Wel zo duidelijk. 

Inpak snelheid

Bij het inpakken van de producten is het van belang dat de constructie van de doos wordt afgestemd op de wijze van inpakken. Indien producten handmatig verpakt worden is de keuze van de bodem bijvoorbeeld belangrijk, een autolock bodem is duurder maar daardoor gaat het inpakken sneller, een zweedse bodem is een alternatief maar dan heb je iets meer tijd nodig voor het inpakken. Kwestie van rekenen dus. 
We adviseren je hier graag in. 

Welke keuze maak jij?

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

Start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op