Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
Langsnaadverlijmd

Langsnaadverlijmd

Langsnaad verlijmde dozen van golfkarton zijn een goede keuze voor het efficiënt verpakken van zwaardere producten zoals wijnflessen en mokken.

  • eventueel te voorzien van een venster
  • voorgelijmd aangeleverd
  • gemakkelijk op te zetten
  • handig plat geleverd

De dozen worden voorgelijmd aangeleverd waardoor ze snel gevuld kunnen worden. Voorbeelden voor het gebruik van een golfkartonnen doos zijn: wijndozen, verzenddozen voor kleding, doos voor het presenteren van nieuwe producten. We gebruiken een golfkarton met een fijne golf waardoor je een ideale combinatie hebt van een sterk materiaal dat mooi af te werken is. Deze dozen kunnen we leveren met verschillende soorten bodems en sluitingen en met of zonder venster om het product zichtbaar te maken.

Wit of bruin golfkarton

Als basis gebruiken we wit of bruin golfkarton. Wil je een frisse bedrukking en bijvoorbeeld gebruik maken van foto’s, is het belangrijk een bepaalde PMS kleur te hebben of wil je gewoon een mooie witte doos, dan is de keuze voor een wit golfkarton logisch. Wil je een stoerder ontwerp en zoek je een doos met een industrieel karakter, dan kun je met bruin golfkarton veel kanten op. Hoewel kleuren op bruin golfkarton wat donkerder tonen kun je in het ontwerp echt wel met kleur werken. Door wit onder de kleuren te drukken tonen ze nog wat frisser. We adviseren je hier graag over zodat het ontwerp goed tot zijn recht komt.

Zeefdruk

Wil je écht een doos met karakter, met bruin karton en krachtige kleuren en dekkende wit? Dan biedt zeefdruk dé oplossing. Met zeefdruk drukken we dekkende inkten op het karton zodat ook op donkere kartonsoorten gedrukt kan worden. Het is dan ook mogelijk om op zwart papier te drukken of direct op bruin golfkarton.

Afwerking

Door de dikte (ca 1,5mm) van het golfkarton ontstaat er spanning in het drukwerk bij het vouwen. Daardoor kan het opperlak van het papier breken op de vouwlijnen wat zichtbaar wordt als een breuk in het drukwerk. Hoe donkerder de kleur, hoe beter het te zien is.
Dit is te voorkomen door de doos te lamineren. We lijmen dan een flinterdun laagje kunststof op het papier. Dit beschermt het drukwerk zodat de doos duurzamer wordt. Er is keuze uit diverse soorten laminaten waaronder glans, mat en soft touche. Zo krijg je een nog luxere uitstraling die past bij je product.

voorbeelden

Full color bedrukte langsnaadverlijmde doos van golfkarton.
Golfkartonnen doos full color bedrukt afgewerkt met mat laminaat en goudfolie.
Golfkartonnen doos verlijmd, full color, afgewerkt met een hoogglans laminaat.
Golfkartonnen doos verlijmd, full color bedrukt en afgewerkt met een mat laminaat.
Golfkartonnen doos verlijmd, bedrukt met 2 kleuren,afgewerkt met een mat laminaat.
Golfkartonnen doos verlijmd, full color, afgewerkt met een hoogglans laminaat.
Golfkartonnen doos verlijmd, full color, afgewerkt met een hoogglans laminaat.

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken

start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op