Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
SCHUIFDOOS

SCHUIFDOOS

De schuifdoos bestaat uit een lade/tray met een sleeve/wikkel. Presenteer je producten op een originele manier.

  • eventueel voor jou op maat gemaakt
  • geschikt voor zwaardere producten
  • sleeve/wikkel is voorgelijmd
  • gemakkelijk op te zetten

 

Door de sleeve/wikkel van vouwkarton te maken en de lade/tray van golfkarton ontstaat er een doos met de stijfheid van golfkarton en de fijne afwerking van vouwkarton. Dit komt de presentatie te goede maar is zeer geschikt voor het verpakken van iets zwaardere producten. De lade/tray wordt plat en ongevouwen (plano) aangeleverd zodat het weinig ruimte in beslag neemt. De sleeve/wikkel is voorgelijmd en is direct klaar voor gebruik.

Wit of bruin golfkarton

Als basis gebruiken we wit of bruin golfkarton. Wil je een frisse bedrukking en bijvoorbeeld gebruik maken van foto’s, is het belangrijk een bepaalde PMS kleur te hebben of wil je gewoon een mooie witte doos, dan is de keuze voor een wit golfkarton logisch.
Wil je een stoerder ontwerp en zoek je een doos met een industrieel karakter, dan kun je met bruin golfkarton veel kanten op. Hoewel kleuren op bruin golfkarton wat donkerder tonen kun je in het ontwerp echt wel met kleur werken. Door wit onder de kleuren te drukken tonen ze nog wat frisser. We adviseren je hier graag over zodat het ontwerp goed tot zijn recht komt.

Zeefdruk

Wil je écht een doos met karakter, met bruin karton en krachtige kleuren en dekkende wit? Dan biedt zeefdruk dé oplossing. Met zeefdruk drukken we dekkende inkten op het karton zodat ook op donkere kartonsoorten gedrukt kan worden. Het is dan ook mogelijk om op zwart papier te drukken of direct op bruin golfkarton.

voorbeelden

Golfkartonnen schuifdoos van kraftkarton voorzien van pms drukwerk.

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken

start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op