Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
Toonbankdisplay

Toonbankdisplay

Een goede presentatie van je product is belangrijk voor betere verkoop. Een toonbank display is ideaal om op een kleine ruimte je product onder de aandacht te brengen.

  • verschillende soorten van veredeling mogelijk
  • optie: interieur op maat gemaakt
  • kan zowel als omdoos of displaydoos gebruikt worden
  • eventueel navulbaar

voorbeelden

Toonbank display met kraft en full color bedrukte losse topkaart.
Toonbank display gemaakt van golfkarton voorzien van een full color bedrukking.
Golfkartonnen display, full color bedrukt.
Toonbank display golfkarton, full color, afwerking mat laminaat.
Golfkartonnen displaydoos full color bedrukt.

Toonbank displays zijn er in twee varianten; een doos die na openen te vouwen is tot een display met topkaart en weggegooid wordt na gebruik en een hervulbare display die niet als doos gebruikt wordt.

Wegwerpdisplay

Wil je je producten naar je klanten sturen dan is het handig om die doos ook te kunnen gebruiken als display. Deze displaydozen worden meestal bij het oud papier gedaan wanneer ze leeg zijn en een nieuwe doos wordt weer tot display gevouwen.

Hervulbare display

Indien je een display wilt die langer meegaat en nagevuld kan worden, dan is een display aan te bevelen die enkel voor die toepassing ontwikkeld is. Deze displays zijn sterker en vaak ook mooier omdat ze echt ontwikkeld zijn als display.

Materiaal

Hoewel golfkarton erg geschikt is voor het maken van displays maken we ook gebruik van vouwkarton en massief karton. Met name bij hervulbare displays is het gebruik van massief karton een goede optie omdat dit veel duurzamer is.

Specials

Een display heeft als doel om op te vallen en om de producteigenschappen zo goed mogelijk te benadrukken. We maken bedrukt van verschillende druktechnieken waardoor we bijvoorbeeld glow in the dark inkten kunnen drukken of voelbare inkten. Het is ook mogelijk om electronica in de display te verwerken, denk aan licht, geluid of LED schermen. We informeren je graag over de mogelijkheden

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken

start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op