Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
Packaging Design

Packaging Design

Ontwikkeling van verpakkingen op maat. 

  • Deskundig advies
  • Creatief en innovatief
  • Structureel ontwerp
  • Grafisch ontwerp

Packaging Award 2018

We zijn geëindigd als runner-up voor de NL Packaging Awards 2018 met de verpakking voor Nuud care deodorant. We zijn hier natuurlijk super trots op. Dit is met name te danken aan de fijne samenwerking met Nuud en het vertrouwen dat ze ons gegeven hebben tijdens het ontwikkelen van de verpakking.

Verpakkingsontwerp

Spring Packaging is een creatief bedrijf dat verpakkingen ontwerpt, ontwikkelt en levert. In 2008 is Spring Packaging gestart als ontwerpbureau voor verpakkingen. Sinds die tijd hebben we vele projecten mogen doen, veel verpakkingen ontwikkeld en heel veel ideeën en inspiratie opgedaan. 

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van verpakkingen van karton. Bij het ontwikkelen houden we ons met name bezig met het structureel ontwerpen; de vorm van de verpakking. Hierbij houden we rekening met de toepassing, de verpakkingswijze, het product en de uitstraling.

In het traject komen vele keuzemomenten voorbij waarbij we je als klant adviseren en begeleiden.

Hoe werken we?

We zijn een pragmatisch bedrijf en houden niet van dure termen. Wat we doen doen we gewoon goed. Na een eerste bespreking maken we vrijblijvend een offerte waarin we duidelijk beschrijven wat we gaan uitvoeren en wat de kosten zijn. 
Daarna starten we met de uitvoering, hoe dat traject eruit ziet is uiteraard afhankelijk van de opdracht. Het project delen we op in verschillende fases zodat we de deeltrajecten duidelijk afkaderen. Als eindresultaat van het project leveren we een fysiek model op inclusief de werktekeningen. Deze worden eigendom van de opdrachtgever.

3D modelling

3D modelling

Een van de tools die we gebruik is een 3D model waarbij we het model in het scherm kunnen draaien en een foto realistische weergave kunnen simuleren. Dit geeft in alle fases van het ontwerp proces een goed beeld waardoor keuzes sneller, doelmatiger en gebaseerd op meer informatie gemaakt kunnen worden. 

 

Productie

Indien gewenst maken we natuurlijk graag de doosjes. Bij het ontwerpen houden we daar echter niet expliciet rekening mee, dat zou ons namelijk kunnen beperken bij het ontwikkelen van een goede oplossing. Je bent als opdrachtgever vrij om de doosjes elders te laten produceren. We zijn zelfs bereid om je daarin te begeleiden. 

Kosten

De projecten die we aannemen zijn meestal uitvoerbaar in een aantal dagdelen, varierend van 4 tot 24 uur. Ons uurtarief is € 75,00. Meestal maken we en vaste prijs, zo weet iedereen waar ze aan toe zijn. 

Contact en offerte

Geïnspireerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Pieter, je kunt ook mailen naar pieter@budgetdoosjes.nl of pieter@springpackaging.nl.

Voorbeelden

Massief kartonnen doos met deksel, voorzien van UV spotlak en met kunststof siervorm die beplakt is met folie.
Massief kartonnen doos met deksel, binnendeksel perspex voorzien van zeefdruk.
Presentatie doosje voor nieuw product, lasersnijden en met PMS bedrukt.
Kraftdoosje voorzien van zeefdruk.
Kraftdoosje voorzien van zeefdruk. Doosje sluit d.m.v een elastiekje.
Langsnaad verlijmde dispenser doosje voorzien van full color drukwerk.
Tampondoosje verlijmd voorzien van 1 PMS kleur.

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

Start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op