Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op

Effectief door samenwerking

Door samen te werken worden de beste ideeën omgezet tot de beste verpakkingen.

Voorbeelden

Doos met deksel gemaakt van massief karton voorzien van een venster en UV spotlak.
Doos met deksel gemaakt van massief karton omplakt met PMS drukwerk.
Doosje met deksel van massief karton omplakt met zwart PMS drukwerk en goudfolie.
Kraftdoosje tailor made gemaakt, voorzien van zeefdruk.

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen bij het ontwikkelen van een verpakking? Wij helpen je daar graag mee. We kunnen je voorzien van advies, van tekeningen en modellen in het ontwikkelingstraject tot aan de dozen in de productiefase. We nodigen je daarom graag bij ons uit om je te laten inspireren en samen tot iets moois te komen. Uiteraard gaan we altijd discreet met jouw project om, daar zijn we aan gewend.

Samenwerking

Door samen te werken met andere creatieve mensen en ontwerpers kunnen er oplossingen ontstaan waar niemand aan denkt. Wij staan open voor nieuwe ideeën, verbeteren ze en passen ze samen weer aan. We zijn pas tevreden als het resultaat perfect is. 

Creatief

Van oorsprong is budgetdoosjes een creatief bedrijf. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren.  Daarbij hebben wij heel veel kennis opgebouwd over oplossingen van karton en kartonnen doosjes in het bijzonder. We denken als creatieven, in uitdagingen en oplossingen, niet vanuit machines of beperkingen. 

Een vraag heeft vaak meerdere oplossingen en wij helpen om de juiste oplossing te vinden die past binnen het budget en volledig voldoet aan de gewenste uitstraling. 

Welke keuze maak jij?

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

Start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op