Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
Schuim interieur/inlay

Schuim interieur / inlay

  • luxe uitstraling
  • flexibel
  • geschikt voor zwaardere producten
  • geeft extra sterkte aan de doos

 

Als je kiest voor een schuim interieur / inlay dan heb je de keuze uit verschillende diktes. De beschikbare diktes zijn vanaf 5mm tot 50mm, maar door met verschillende lagen te werken kunnen we nog veel hoger gaan. 

 Met een schuim interieur / inlay kunnen wij je product of producten mooi in de doos laten passen. Ook bij een schuim interieur / inlay kunnen wij de vormen van de producten uitstansen. Toepassingen voor het schuim interieur / inlay is het verpakken van bijvoorbeeld glaswerk, porselein, powerbanks enz.

Hoe werkt het?

Als je graag een interieur / inlay in de doos wilt laten maken is het fijn dat wij de producten ontvangen die je in de doos wilt plaatsen. We kunnen dan een mooi passend ontwerp maken. Mocht je de producten niet bij de hand hebben dan kunnen we aan de hand van afmetingen die jij doorgeeft ook aan de slag gaan. 

Kwaliteit

Standaard werken we met twee soorten schuim : 

Budgetschuim
een goedkoop schuim dat geschikt is voor het positioneren van producten. Beschikbaar in diktes van 10mm tot 50 mm en  is verkrijgbaar in wit en grijs.  Wit is gevoelig voor verkleuring door invloed van licht, indien de doos gesloten is blijft het mooi wit. 
Bij de productie van het schuim zijn de verende eigenschappen en het gewicht leidend. Het grijze schuim is de ene keer wat donkerder en de andere keer wat lichter van kleur. Dit kunnen we niet voorkomen.

Luxe schuim
Voor de luxere toepassingen hebben we een donkergrijs schuim dat bijna zwart is. Hierdoor ziet het er luxer uit. Het is op de zelfde manier te verwerken.  Hoewel er hier ook kleurverschillen zijn is dat veel minder zichtbaar dan bij het budgetschuim. 

 

Luxe schuim n budgetschuim

Links is het budgetschuim te zien en rechts het luxe schuim.

 

 

 

voorbeelden

Massief kartonnen doosje voorzien van een schuimen interieur / inlay.
Massief scharnierdoosje voorzien van een schuimen interieur / inlay.
Massief kartonnen doos met deksel voorzien van een schuimen interieur / inlay.
Vouwkartonnen doosje voorzien van een schuimen interieur / inlay.
Massief kartonnen magneetdoos met een interieur van schuim / inlay.
Massief kartonnen magneetdoos met schuim interieur / inlay.
Massief kartonnen doosje met deksel voorzien van een schuim / inlay interieur. Dit interieur is geschikt voor verschillende telefoons.

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken

start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op