Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
Toonbankdisplay

Toonbankdisplay

Een goede presentatie van je product is belangrijk voor betere verkoop. Een toonbank display van vouwkarton is ideaal om op een kleine ruimte je product onder de aandacht te brengen.

  • verschillende soorten van veredeling mogelijk
  • kan zowel als omdoos of displaydoos gebruikt worden
  • verschillende soorten van veredeling mogelijk

Toonbank displays zijn er in twee varianten; een doos die na openen te vouwen is tot een display met topkaart en weggegooid wordt na gebruik en een hervulbare display die niet als doos gebruikt wordt.

Wegwerp display

Wil je je producten naar je klanten sturen dan is het handig om die doos ook te kunnen gebruiken als display. Deze displaydozen worden meestal bij het oud papier gedaan wanneer ze leeg zijn en een nieuwe doos wordt weer tot display gevouwen.

Hervulbare display

Indien je een display wilt die langer meegaat en nagevuld kan worden, dan is een display aan te bevelen die enkel voor die toepassing ontwikkeld is. Deze displays zijn sterker en vaak ook mooier omdat ze echt ontwikkeld zijn als display. Hoewel vouwkarton erg geschikt is voor het maken van displays maken we ook gebruik van golfkarton en massief karton. Met name bij hervulbare displays is het gebruik van massief karton en golfkarton een goede optie omdat dit veel duurzamer is.

VOORBEELDEN

Foto 1: Langsnaad verlijmd doosje/display full color bedrukt met zweedse bodem.
Foto 2: Display doosje geopend d.m.v perforatieranden af te scheuren.
Bedrukte pop-up display, full color bedrukt.
Full color bedrukte toonbank display.

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

Start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op